Abder Cheikh

Abder Cheikh kallad “Dr.Body & Mind” och”magic hands” är Hälso Konsult och Helhetsterapeut Terapeut ( Reflexologi, Kinesiologi, olika typer av Medicinsk massage från både öst och väst samt Medicinsk Qi gong, Tai chi lärare etc… ) sedan 1986. Han är utbildad i olika västerländska och österländska kroppsterapier i Sverige, Danmark, Norge, USA och i Kina (ett dussin gånger). Han har under de senaste åren utvecklat egen behandlingsmetod baserad på kunskaper från Kinesisk och västerländsk medicin. Dessa kunskaper har visat sig vara mycket effektiva för hans patienter . Förutom sina individuellt anpassade behandlingar, erbjuder Abder både expertråd samt lämpliga övningar så att du som patient kan bli bra på en relativt kort period!

Abder har inbjudits både 1998 och 1999 till att hålla föredrag och undervisa i Qi Gong och Tai Chi i USA i  National Wellness Conference i Wisconsin, där han ständigt är välkommen. Han har också undervisat i Iowa, Atlanta och Stevens Point i USA, Agadir i Marocko och även i Danmark, i Holte och Köpenhamn.
Abder arbetar på heltid på företag och med privatpersoner och grupper som Qi Gong & Tai Chi lärare och reflexolog.

När Abder är ledig åker han till sina läromästare i Kina där han är en frekvent besökare. Abder som älskar att resa har besökt ca.60 länder där han inhämtar inspiration för att förbättra hans behandlingar.Han talar flera språk bl.a. Engelska, Franska, Danska, en del Tyska,Italienska, Kinesiska (mandarin)  och Arabiska.

Hjärtats Qi Gong
Zhi Neng
Kinesiologi
Kranio-sakral
Kinesisk massage
Japansk massage
Tysk massage
Amerikansk massage
Irisdiagnostik
Tai Chi Chuan
Qi rehab
Tought field therapy

EnerQi Center – Din garanti!
Hösten 1997 visade Sveriges Television, genom UR-Akademin, en programserie i 13 delar om Medicinsk Qi Gong för kropp och själ.

Serien blev mycket populär i hela Skandinavien bland både yngre och äldre tittare och många, bl.a. läkare och sjukgymnaster som har provat metoden, blev mycket nöjda. Sedan 1997 har Sveriges Television, på mångas begäran, repriserat den.

Vi kan garantera dig mycket goda resultat på kort tid eftersom vi är resultatorienterade och vi bryr oss om våra elever. Det är vår förhoppning att du i likhet med hundratals andra deltagare kommer att trivas hos oss. Vår målsättning är att hjälpa dig bli en frisk och harmonisk person. Du kommer att bli nöjd, Inte bara med våra metoder, utan speciellt med vårt personliga och engagerade sätt.